Zaštitna folija za automobile - Xpel Ultimate

Cena: 7.635,00 RSD

na stanju
Naziv Zaštitna folija za automobile - Xpel Ultimate
Brend Xpel
Vizuelni efekat 1 Providna
Širina rolne [m] 1.52
Jedinica obračuna m2
Težina po jedinici mere 0.3

Opis

Ultimate folija namenjena je klijentima koji žele da zaštite i očuvaju svoj automobil bez menjenja originalne boje. Xpel PPF (Paint Protection Films) folije za automobile nanose se direktno na karoserije vozila, pružajući efikasnu zaštitu od malih udara (npr. od letećeg kamenja), ogrebotina, vrata drugih vozila, insekata ili prskanja soli u toku zime.

Ultimate folija ima elitnu tehnologiju "Self Healing", koja sva sitnija oštećenja i ogrebotine regeneriše automatski prilikom izlaganja toploti za vrlo kratko vreme.

Podizanje i delaminacija su stvar prošlosti. Xpel prepoznatljiva "Edge Seal" tehnologija osigurava da folija ostane zalepljena i štiti površinu od zagađivača.

  • Samoizlečivost
  • "Edge seal" tehnologija
  • Hidrofobni sloj
  • Savršena providnost i sjaj
  • Otpornost na mrlje, udar kamenčića, blage ogrebotine, kiselinu insekata, smolu

Preporučena garancija od strane proizvođača za ovu foliju je 7 godina (uz profesionalnu montažu, u klimatskom pojasu Srednje Evrope za vertikalnu izloženost). 

Ova folija je dostupna u širino rolne od 152 cm pa se seče po dužnom metru. Cena ove folije iznosi 7.635 RSD/m2. Cena je sa uračunatim PDV-om.

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i ne predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod. Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.