Antibakterijska folija - Antibacterial foil

Cena: 1.890,00 RSD

na stanju
Naziv Antibakterijska folija - Antibacterial foil
Brend Solar Screen
Vizuelni efekat 1 Mat
Vizuelni efekat 2 Providna
Širina rolne [m] 1.52
Jedinica obračuna m2
Težina po jedinici mere 0.3

Opis

Antibakterijska folija je specijalna samolepljiva folija za zaštitu površina na kojima postoji rizik od naseljavanj bakterija. Postavljaju na mestima gde postoji fizički kontakt - potencijalni rizik od infekcije. Najnovija silver jonska formula sprečava zadržavanje 99.99% bakterija. Najveću primenu ima u poslovnim prostorima, restoranima i drugim objektima sa velikim prometom ljudi i zaposlenih.

U ponudi imamo dva tipa antibakterijske folije: folija za staklo i ravne površine koja je potpuno transparentna i printabilna cast folija koja je bela mat i može da se oblikuje na svim površinama.

Prodaje se po m2. Dostupna je u širini rolnie od 152 cm pa se sece po duzini. Cena po kvadratnom metru  je 1,890 RSD/m2. Cena je sa uračunatim PDV-om. 

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i ne predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod. Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.