Auto Finesse Dressle 500ml - sredstvo za plastiku

Cena: 1.800,00 RSD

na stanju
Naziv Auto Finesse Dressle 500ml - sredstvo za plastiku
Brend Auto Finesse
Jedinica obračuna kom
Težina po jedinici mere 0.5

Opis

Auto Finesse Dressle je sredstvo za impregnaciju plastike, poznatiju kao mazanje plastike. Impregnacija plastike = Mazanje plastike, samo bolje!

  • Proizvod na vodenoj bazi – ne sadrži vosak, ulja ili naftne destilate
  • UV inhibitori štite unutrašnju plastiku od izbeljivanja
  • Pogodan za enterijer, eksterijer i motorne prostore
  • Nanosi se aplikatorom ili krpom po Vašoj želji

Auto Finesse Dressle je svevrsni univerzalni dresing za eksterijer i enterijer. Ovaj tečni dresing na vodenoj bazi je idealan za mazanje plastike jer ostavlja efekat koji je suv na dodir. Može da se nanosi aplikatorom ili mikrofiber krpom zavisno od površine koja se radi. Ovaj visoko univerzalni dresing je dobar i za teško dostupna mesta kao što su potkrila i motorni prostor jer je vrlo jednostavan za upotrebu. Teško dostupna mesta možete naprskati i ostaviti da se osuše.

Dressle je takođe odličan za poboljšanje izgleda kokpita Vašeg vozila jer se brzo osuši i bude suv na dodir pa ostavlja prijatan efekat i prirodan izgled plastike i gume. UV inhibitori pomažu da se spreči izbeljivanje unutrašnje plastike i ostavljaju bogat fabrički izgled na unutrašnjim plastikama i gumi bez prisustva voskova, ulja ili naftnih destilata.

Upotreba

Za motorni prostor

Očistite i osušite motorni prostor, zatim naprskajte Dressle na sve plastične komponente, možete slobodno naprskati i farbane i metalne površine. Ostavite da se osuši 4 do 6 sati. Krpom prebrisati višak proizvoda i to je to! Vaš motorni prostor će izgledati sveže, čist i zaštićen. Istim postupkom možete impregnirati gume.

Za enterijer

Naprskati sa 1 – 3 šprica Dressle-a na mikrofiber aplikator i naneti na površinu, namazati vrata, tablu, centralnu konzolu i sve ravne površine, zatim sa čistom mikrofiber krpom skinuti višak.

Za eksterijer

Naprskati sa 2 – 3 šprica Dressle-a na mikrofiber krpu i utrljati u površinu zatim ostaviti da se osuši. Ukoliko ostane šareno, naneti drugi sloj.