Samolepljive tapete za štampu 1.37 m - Mactac WW Veneziano

Cena: 1.315,00 RSD

na stanju
Naziv Samolepljive tapete za štampu 1.37 m - Mactac WW Veneziano
Brend Mactac
Vizuelni efekat 1 Mat
Boja Bela
Širina rolne [m] 1.37
Jedinica obračuna m2
Težina po jedinici mere 0.3

Opis

Veneziano folija je samolepljiva reljefna tapeta za štampu sa jedinstvenim efektom gleterice pomoću koje možete dobiti personalizovanu dekoraciju. Ona je iz serije "Wall Wrap" od američkog proizvođača Mactac. Više od 50 godina, Mactac je gradio svoju reputaciju inovatora vođenog performansama u grafičkoj industriji, fokusirajući se na potrebe kupaca.

"Wall Wrap" kolekcija samolepljivih tapeta za štampu pogodna je za upotrebu na raznim inkjet štampačima super širokog formata koji koriste solvent, eko-solvent, UV i lateks boje i pruža neograničenu kreativnost za tapete napravljene po narudžbini. Ova kolekcija dolazi na bazi PVC folije i nudi kreativne ideje za dizajn enterijera za hotele, restorane, kancelarije, domove, bolnice, prodavnice i ostale prostore. Hi-tack sivi lepak obezbeđuje izvanredne rezultate na većini podloga. Debljine je 300 mikrona.

Ova folija je dostupna u širinama rolni od 137 cm pa se seče po dužnom metru. Cena ove folije iznosi 1.315 RSD/m2. Cena je sa uračunatim PDV-om.

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i ne predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod. Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.